Muita oppilaitoksia

Taiteen perusopetus

Taiteen perusopetus on tavoitteellista ja vuosittain etenevää eri taiteenalojen opetusta, jota järjestetään ensisijaisesti lapsille ja nuorille. Opetussuunnitelmat toteuttavat opetushallituksen esittämiä perusteita. Äänekoskella taiteen perusopetusta annetaan musiikin osalta Ala-Keiteleen musiikkiopistossa, tanssin ja kuvataiteen osalta Koskelan kansalaisopistossa.

Keski-Suomen Opisto

Keski-Suomen opisto tarjoaa yleissivistävää koulutusta välivuotta pitäville nuorille sekä ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille. Opisto on erikoistunut nuoriso- ja vapaa-ajanohjauksen ja lasten ja nuorten ohjauksen perusopetuksen ja ammattitutkintojen tarjoamiseen. Opistossa tarjotaan myös avoimen yliopiston kursseja. Opisto sijaitsee Äänekosken Suolahdella.

Sirkanpolku 1 
44200 SUOLAHTI
Puh. 010 841 5500 
opisto@ksopisto.com
www.ksopisto.fi

Äänekosken kansalaisopisto

Äänekosken kansalaisopisto on vapaan sivistystyön oppilaitos, jonka opetus on kaikille avointa. Opetusta järjestetään kaikissa uuden Äänekosken kaupungin taajamissa, sekä myös joillakin kyläkunnilla. Kansalaisopisto järjestää myös taiteen perusopetusta tanssin ja kuvataiteen alalla.

Rautatienkatu 25
44150 ÄÄNEKOSKI
Puh. 020 632 2931 
koskelansetlementti.net

Kukkulan kuvataidekoulu

Kukkulan kuvataidekoulu antaa lapsille ja nuorille kuvataiteen perusopetusta ja toteuttaa opetushallituksen esittämiä perusteita opetussuunnitelmassaan. Opetussuunnitelma on tehty yhdessä Saarijärven ja Karstulan kuvataidekoulujen kanssa.

Lisätietoja Kukkulan kuvataidekoulusta.

 

ETÄISYYS KARTTA