Harrastusmahdollisuudet

Jämsässä on tarjolla hyvin monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Himoksen laskettelukeskus tarjoaa talvella erinomaiset mahdollisuudet lasketella ja hiihtää. Latureitit ja kunnossapitotiedot löytyvät kaupungin latupalvelusta. Jämsässä voi myös moottorikelkkailla, retkiluistella ja mennä koiravaljakkoajelulle. Jämsästä löytyy myös Suomen suurin värikuula-ammuntakenttä, jolla voi isommallakin joukolla pelata paintball -pelejä ympäri vuoden.

Jämsän kaupungin liikuntatoimi tarjoaa hyvin monipuolisia liikuntapalveluja. Seudulla toimii yli 50 liikuntaseuraa ja liikuntapaikkoja on yli 200. Jäähalleissa voi talvella luistella ja kesällä pelata erilaisia pallopelejä. Yleisurheiluun ja jalkapalloon on tarjolla useita hyviä urheilukenttiä. Koulujen liikuntasaleissa järjestetään iltaisin monenlaisia liikuntaryhmiä lapsille ja kaiken ikäisille ja kuntoisille aikuisille. Jämsänkosken taajamassa sijaitsee Jämsän Uimahalli Koskikara, josta löytyy myös terapia-allas, kuntosali ja lastenallas liukumäen kera.

Kesällä Jämsässä voi kalastaa, veneillä, pelata golfia tai ratsastaa. Ohjelmapalveluyrittäjät järjestävät myös mm. mönkijäsafareita, kalliokiipeilyä ja jousiammuntaa. Wanhan Witosen melontareitillä pääsee melomaan kanootilla tai kajakilla peräti 75 kilometrin melontareittiä järviä, jokia ja koskia pitkin, aina Petäjävedeltä Päijänteelle saakka. Myös pyöräilyyn ja sauvakävelyyn on tarjolla hyviä reittejä kauniiden maisemien keskeltä.

Lapsia ilahduttaa Jämsän keskustassa sijaitseva Liikennepuisto, jossa lapset saavat harjoitella liikennesääntöjä polkuauton ratissa. Kausikortilla lapset saavat ajella puistossa koko kesän niin usein kuin haluavat.

Jämsän kaupungin liikuntatoimi

Lisätietoja Jämsän harrastusmahdollisuuksista ja aktiviteeteista löytyy myös matkailuneuvonnan sivuilta:

www.jamsek.fi/matkailu/aktiviteetit

 

VAAKUNA

ETÄISYYS KARTTA