Elinkeinoelämä

Jyväskylä arvioitiin parhaaksi kunnaksi elinkeinotoiminnan kehittämisessä kuntien VIP-imago­tutkimuksessa vuonna 2009.

Jyväskylän seudun elinkeinotoimintaa ja -yhteistyötä hoitaa seudun neljän kunnan omistama Jyväskylän seudun kehittämisyhtiö Jykes Oy. Jykes luo mahdollisuuksia ja edellytyksiä kannattavan liiketoiminnan ja työpaikkojen syntymiselle. Technopolis Oyj ja Jykes Kiinteistöt Oy

Lisätietoa

Jyväskylän seudun elinkeinoelämän kehittämisen painopistealoja ovat: teknologiateollisuus, puu- ja rakennustuoteteollisuus, tieliikenne- ja ajoneuvotoimiala, hyvinvointiala, osaamisintensiiviset yrityspalvelut sekä kokous- ja tapahtumamatkailu.

Lisätietoa

Jyväskylän alueella toimivat aktiivisesti Keski-Suomen yrittäjät, Jyväskylän yrittäjät, Luotsi - yrityspalvelukeskus ja Keski-Suomen Kauppakamari.

Kätevä väline erilaisten kaupallisten palveluiden ja muiden yritysten etsimiseen on myös esimerkiksi Fonectan hakupalvelu. Kirjoita ensin etsimäsi yrityksen toimiala suomeksi ja kirjoita toiseen laatikkoon mistä haluat palvelun löytää esim. ’ruokakauppa’ ’Vaajakoski’. Kun painat painiketta ’hae’, saat näkyviin Vaajakosken kaupunginosan ruokakaupat.

Olemme koonneet tälle sivulle joidenkin alojen yrityspalveluita yhteystietoineen.

 

ETÄISYYS KARTTA