Aikuiskoulutus

Suomessa ihmiset opiskelevat paljon aikuisina ja työn ohessa. Työelämä muuttuu koko ajan ja työ vaatii uusia taitoja; esimerkiksi uudet tietokoneohjelmat vaativat opiskelua. Monet opiskelevat vielä aikuisina uuden ammatin, joko omasta halustaan tai esimerkiksi työttömäksi jäämisen vuoksi.

Jyväskylän kansalaisopisto

Kansalaisopisto tarjoaa monipuolista yleissivistävää aikuiskoulutusta. Opisto on tarkoitettu ensisijaisesti 16 vuotta täyttäneille, mutta muodollista ala- tai yläikärajaa ei ole. Opistossa voivat opiskella kaikki peruskoulutuksesta ja kotipaikkakunnasta riippumatta.

Jyväskylän kaupungin kuvataidekoulu

Kuvataidekoulu järjestää jyväskyläläisille lapsille, nuorille ja aikuisille taiteen perusopetusta kuvataiteessa, arkkitehtuurin opetuksessa sekä muuta taiteiden edistämiseen liittyvää toimintaa.

Jyväskylän aikuisopisto

Jyväskylän aikuisopisto on 10 000 opiskelijan ja satojen yhteisöjen osaamisen kehittäjä. Aikuisopisto on alueellisesti aktiivinen ja valtakunnallisesti merkittävä toimija, jolla on vuosikymmenien kokemus koulutuksen ja työelämäpalvelujen järjestämisestä. Jyväskylän aikuisopisto on osa Jyväskylän koulutuskuntayhtymää.

Jyväskylän avoin yliopisto

Avoimessa yliopistossa voi opiskella kuka tahansa, sillä siellä ei ole pohjakoulutus- tai ikävaatimuksia. Opinnot ovat maksullisia.

 

ETÄISYYS KARTTA