Muita oppilaitoksia

Jyväskylän kotitalousoppilaitos

Kotitalousopetuksen (talouskoulun) laajuus on 20 ov ja se alkaa elokuussa ja tammikuussa. Kotitalousopetuksessa tarjoamamme vaihtoehdot perinteisen talouskoulun lisäksi ovat kansainvälispainotteinen talouskoulu, englanninkielinen talouskoulu ja monikulttuurinen talouskoulu maahanmuuttajille.

Ammatillinen perustutkintokoulutus on laajuudeltaan 120 ov ja perustutkinnon voi suorittaa Hotelli-, ravintola- ja cateringalalle kokin koulutusohjelmassa tai Kotityö- ja puhdistuspalvelujen perustutkinnossa, kotityöpalvelujen koulutusohjelmassa (kodinhuoltaja) tai puhdistuspalvelujen koulutusohjelmassa (toimitilahuoltaja).

Opiskelijavalinta tapahtuu yhteishaun kautta, erillishaku on monikulttuuriseen talouskouluun ja englanninkieliseen talouskouluun.

Jyväskylän kristillinen opisto

Opisto on sekä kansanopisto että nuorten ja aikuisopiskelijoiden ammatillinen oppilaitos. Opiston koulutustarjonta on laaja, erilaisia linjoja ja koulutusohjelmia on 16. Kansainvälisyys kuuluu opiston arkipäivään. Opistolla puhutaan 16 eri kieltä. Maahanmuuttajaopiskelijat, Unesco-yhteistyö, EU-hankkeet ja yhteistyöprojektit eurooppalaisten oppilaitosten kanssa kasvattavat ymmärtämään muita kulttuureja.

Alkio-opisto

Alkio-opistolla voit vielä etsiä omaa alaasi, mutta voit myös opiskella päämäärätietoisemmin yliopistotutkintoon kuuluvia aineita lähes kandidaatin tutkinnon (alempi korkeakoulututkinto) verran. Alkio-opiston opintotarjonta on jäsennetty opintolinjoiksi. Opintovuonna 2010-2011 opistossa aloittaa kahdeksan kokovuotista linjaa sekä neljä kevätlukukauden kestävää linjaa. Opiskelija voi halutessaan rekisteröidä suuren osan opinnoistaan myös yliopisto-opinnoiksi.

 

ETÄISYYS KARTTA