Muita oppilaitoksia

Kansalaisopisto

Kannonkoskella toimii Saarijärven kansalaisopiston sivutoimipiste. Kansalaisopisto tarjoaa monipuolisia koulutus- ja harrastusmahdollisuuksia kaiken ikäisille. Vuosittain on tarjolla noin 50 erilaista koulutusta, joissa opiskelee laskennallisesti noin joka kolmas kannonkoskelainen.

Kansalaisopisto on kokoontunut Kannonkoskella jo yli 40 vuotta. Tarjolla on runsaasti kursseja eri teemoista: kädentaidoista, musiikista, liikunnasta jne. Opiston tarjonta jakautuu kahteen lukukauteen. Syksyn ohjelma julkaistaan syyskuun alkupuolella ja kevään ohjelma joko vuoden lopussa tai heti vuoden alussa. Lyhytkursseja voidaan käynnistää joustavasti myös kesken lukukauden. Kurssitarjonnasta tiedotetaan Kannonkoskinen-tiedotteessa sekä Internetissä.

Lisätietoja kansalaisopistosta ja sen kurssitarjonnasta Kannonkosken kunnan kotisivuilta

Musiikkiopisto

Pohjoisen Keski-Suomen musiikkiopisto tarjoaa korkeatasoista ja ammattitaitoista musiikin ja tanssin opetusta myös kannonkoskelaisille lapsille ja nuorille. Opetus tapahtuu opiskelijoitten lukumäärän mukaan joko Kannonkoskella tai Saarijärvellä.

Lisätietoja Musiikkiopistosta Kannonkosken kunnan kotisivuilta

Kansanopisto

Kansanopistoissa on tarjolla erilaisia koulutuslinjoja, joissa opiskelu kestää yleensä vuoden. Ainevalikoima vaihtelee opistoittain. Monet opistot tarjoavat esimerkiksi avoimen yliopiston opintoja. Kannonkoskea lähin kansanopisto sijaitsee Karstulassa.

 

ETÄISYYS KARTTA