Elinkeinoelämä

Karstulan yrittäjäaktiivinen ilmapiiri ja hyvä yhteistyö yrittäjien kesken luo pohjaa uusille ideoille ja suunnitelmille, joita viedään yhteisvoimin eteenpäin käytännön toimiksi asti. Karstulan kunta on myös innolla mukana kaikissa elinkeinoelämää piristävissä ja kehittävissä asioissa.

Karstulan elinkeinon selkäranka on pienyrittäjyys.

Karstulan suurimmat työnantajat:

Honkarakenne Oyj
Meteco Oy
Karstulan kunta
Karstulan Metalli Oy
Finn-Savotta Oy

Kehittämisyhtiö Karstulanseudulta saatujen tietojen mukaan Karstulan kunnassa olevien työpaikkojen lukumäärä on 1 670 (v. 2011) Alkutuotannon työpaikkojen osuus on 16,5 %, jalostuksen työpaikkojen osuus 30,4 % ja palvelujen työpaikkojen osuus 51,9 %. Muiden toimialojen/toimialaltaan tuntemattomien työpaikkojen osuus on 1,3 %. Yritystoimipaikkojen lukumäärä on 422.

Kehittämiesyhtiö Karstulanseutu oy

Kunnan elinkeinoelämän kehittämisestä vastaava Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy toimii jatkuvassa yhteistyössä paikallisten yritysten ja kunnan kanssa, kehittäen ja vilkastuttaen paikkakunnan yrityselämää.

Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy kehittää yrittämisen toimintaympäristöä kilpailukykyisemmäksi sekä edistää asiakkaidensa kannattavan liiketoiminnan kehittymistä, rahoituksen järjestymistä ja osaamista. Asiakkaita voivat olla kaikkien toimialojen jo toimivat yritykset, uutta yritystoimintaa suunnittelevat tai aloittavat henkilöt ja yritykset sekä yritykset ja yhteistyötahot, jotka tukevat yrittämisen toimintaympäristön ja yritysten kehittymistä

Kehittämiesyhtiö Karstulanseutu oy
Aloha-Tietotalo
Virastotie 4
43500 KARSTULA
Toimitusjohtaja Ari Piesala
Puh.044 459 6604
ari.piesala@karstulanseutu.fi
www.karstulanseutu.fi

Karstulan yrittäjät ry

Karstulan Yrittäjät ry on perustettu vuonna 1974. Aluksi yhdistys toimi useamman kunnan alueella, mutta vuonna 1981 nimi muuttui virallisesti Karstulan Yrittäjät ry:ksi. Toiminnan perusajatuksena on jäsenten etujen ajaminen. Yhdistys tarjoaa jäsenilleen valtakunnallisten jäsenetujen lisäksi paikallisia etuja. Yhdistyksen tapahtumia ovat pilkkikilpailut, yrittäjäjuhla sekä pikkujoulut.

Karstulan yrittäjät ry
Puheenjohtaja
Virpi Humppi
Lounas-Kahvila Hertta Oy
Puh. 040 523 9373
virpi.humppi@gmail.com
www.yrittajat.fi/karstula

Karstulan yritysluettelo

Tutustu Karstulan seudun yritysrekisteriin! Tämä linkki johtaa erilliselle sivustolle. Palvelussa on hakemistomuodossa Karstulan yritysten yhteystiedot.

Yritystietoja voi hakea kolmella tavalla.

  • Kirjoita yrityksen nimi tai osa nimeä viereiseen hakukenttään ja klikkaa painiketta "Hae". Järjestelmä listaa kaikki ne yritykset, joiden nimessä esiintyi kenttään kirjoitettu tieto.
  • Valitse tuoteluettelosta tarvitsemasi tuote tai palvelu (suomen kielellä), ja paina sen jälkeen Hae-painiketta. Järjestelmä listaa kaikki ne yritykset, jotka tarjoavat kyseistä tuotetta.
  • Valitse päätoimiala (suomen kielellä) vasemmalla olevasta listasta. Järjestelmä listaa kyseessä olevan toimialan alle kerätyt yritykset.

Yrityksen tarkempia tietoja pääsee katsomaan klikkaamalla yrityksen nimeä listalta haun jälkeen.

Lähteet:
www.karstula.fi/yrittaminen
www.viisaankivi.fi

 

ETÄISYYS KARTTA