Matkailukeskukset

Karavaanialue Iso Mies

Vuoden 2004 karavaanareiden Suomen parhaimmaksi leirintäalueeksi valitsema Iso Mies Karstulan Humpilla on ykkösvaihtoehto kaikille karavaanareille karavaanielämiseen.

Neljän hehtaarin hyvin hoidettu nurmialue sijaitsee Iso-Korppisen rannalla, valtatie 13 varrella. Alueella on lapsiystävällinen uimaranta, nykyaikaiset ja siistit huoltotilat, pub olutoikeuksin ja kioski.

Lemmikkieläimille oma 2 ha alue uimarantoineen. Isäntäväki Eero ja Lea Humppi pitävät hyvää huolta asiakkaistaan mm. järjestämällä illanviettoja ja tapahtumia, kuten Kesäkauden Avajaiset, Ison Miehen Juhannus sekä kuuluisat Hunajapossutreffit. Treffipakettiin kuuluu majoituksen lisäksi ruoka (tietysti possua) ja tanssit (lauantaina) sekä sauna.

Isossa Miehessä viihtyvät kaikki!

Avoinna:
touko-elokuussa

Varustus:
Hyvät telttapaikat
90 vaunupaikkaa, joista 65 sähköistettyjä
Nykyaikaiset huoltotilat
6 suihkua
5 WC:tä
Keittiö, astianpesu- ja vaatehuoltotilat
Lastenhoitohuone
3 tavallista saunaa
1 savusauna.

Humpintie 667
43640 HUMPPI
Eero Humppi
Puh. 014 467 290, 0400 345 782
www.isomies.net

Wanhat Wehkeet

Wanhat Wehkeet on monipuolinen matkailukohde koko perheelle. Museo on tulvillaan entisajan tunnelmaa ja tarjoaa elämyksellistä nähtävää kaikenikäisille.

Museolla on myös tilavat kokous- ja juhlatilat, jotka soveltuvat hyvin erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien järjestämiseen. Tiloista löytyy myös tasokas pienoiskylpylä, josta löytyvät höyrysauna, perinteinen sauna, poreallas sekä uima-allas. Saunaosasto on varustettu A-oikeuksin. Sopii myös isommille ryhmille. A'la carte ja nouto-pöytäruokailut tilauksesta.Kesäisin WW-ulkoareenalla nähdään kesäteatteriesityksiä.

Majoitusta löytyy entisajan tunnelmallisesta aittamajoituksesta hotellihuone ja sviittimajoitukseen.
Suosittu kohde on ollut Keilahalli Täyskaato, jossa voi keilailun ohessa nauttia herkullisista, Wanhojen Wehkeiden pitsoista.

Erämäentie 368
43500 KARSTULA
Jari Lasonen
Puh. 0400 542 029
jari_lasonen@jippii.fi
Wanhat Wehkeet omat sivut

 

ETÄISYYS KARTTA