Harrastusmahdollisuudet

Karstulan kunnan liikuntapalvelujen tehtävänä on luoda edellytyksiä asiakaslähtöisille kuntalaisten monipuolisille liikuntaharrastuksille. Liikuntapaikkojen hoidosta, hankinnoista, työnjohdosta, kiinteistöistä ja kenttävarauksista vastaa kunnan tekninen palvelukeskus. Koulukeskuksien sisäliikuntapaikkojen käyttövuoroista päättää salitoimikunta.

Talviliikuntapaikat

Karstulassa on koulukeskuksen yleisluistelualue ja minikaukalo sekä kyläyhdistysten ylläpitämät kyläkuntien minikaukalot (Vastinki, Rantakylä ) ja kirkonkylän luonnonjääradat.
Ulkoilureitin perinteisen ja vapaan tyylin hiihtoura. Lähtöpaikka keskustan tuntumassa Eerolanpellolla. Reitin pituus on noin 10 km. Reitin varrella on neljä huollettua taukopaikkaa, joissa puuseet ja tulipaikat polttopuineen. Talviliikuntapaikat löydät tästä

Kesäliikuntapaikat

Keskustan yleisurheilukenttä, suorituspaikoilla ja juoksuradalla novotanpinnoite, kuusi juoksurataa, nurmipintainen keskuskenttä ja fresbeegolf harjoituskori
Keskustan pesäpallokenttä, kivituhkapinnoite
Beach volley kenttä
Yksityiset tenniskentät Enojoen sillan kupeessa ja paloaseman vieressä.
Kesäliikuntapaikat löydät tästä

Ulkoilu- ja latukartat löydät tästä

Hämeenniemen frisbeegolfrata

Hämeenniemen kuntoradan yhteyteen on rakennettu 9-paikkainen frisbeegolfrata. Rata avattiin syyskuussa 2012. Rata on maksutta kaikkien käytössä. Frisbeitä voi käydä lainaamassa Karstulan kirjastosta tai pelata omilla frisbeillä. Paikkakunnan K-Marketista voit myös ostaa frisbeitä. Radan on rakentanut ja sitä ylläpitää Luoteisen Keski-Suomen nuorkauppakamari ry.

Ks. kartta ja lisätietoja radasta

 

ETÄISYYS KARTTA