Elinkeinoelämä

Kivijärvi on turvallinen, viihtyisä ja luonnonläheinen paikka asua ja yrittää. Kuntamme on aktiivinen ja yritysmyönteinen kunta pohjoisessa Keski-Suomessa. Elinkeinostrategiassamme painopistealueiksi olemme valinneet puu-, metalli-, elektroniikka ja matkailutoimialojen kehittämisen.

Meillä on hyvät peruspalvelut sekä osaavaa työvoimaa. Koulutustarjonta mahdollistaa työvoiman jatkokouluttamisen yritysten tarpeisiin.

Nopeat tietoliikenneyhteydet on mahdollista hyödyntää yritystoiminnassa sekä etätyössä. Kuntamme turvallisuus ja luonnonläheisyys tarjoaakin oivan ympäristön juuri etätyöntekijöille.

Lisätietoja Kivijärven kunnan elinkeinopalveluista:

Pekka Helppikangas
Kunnanjohtaja
Virastotie 5
43800 KIVIJÄRVI
Puh. 044 459 7800
pekka.helppikangas@kivijarvi.fi 
www.kivijarvi.fi/elinkeinopalvelut

Yrityspalvelut

Kivijärven kunta on liittynyt 1.1.2012 alkaen Kehittämisyhtiö Witas Oy:n osakkaaksi. Kehittämisyhtiö Witas Oy on elinkeinojen kehittämisyhtiö, jonka palveluihin kuuluvat mm. yrityksen perustamiseen ja kehittämiseen liittyvät palvelut, matkailu- ja aluemarkkinointi sekä kehittämishankkeet. Witas Oy:n osakkaat rahoittavat Witaksen toimintaa ja täten sen tarjoamat palvelut ovat omistajakuntien yrittäjille ja yritystoimintaa suunnitteleville maksuttomia.

Kehittämisyhtiö Witas Oy tarjoaa:

  • Yrityksen perustamiseen liittyvät palvelut
  • Rahoitusjärjestelyt, -laskelmat, -hakemukset
  • Kannattavuuden analysointi ja kehittäminen
  • Omistajan- ja sukupolvenvaihdokset
  • Elinkeinotoimintaan liittyvä koulutuspalvelu
  • Kehittämishankkeet ja –projektit
  • Maatilayritysten neuvontapalvelut
  • Muu yritystoimintaan liittyvä asiantuntija-apu
  • Seudullinen yrityspalvelu
  • Yritystulkki

Yritystulkki
Yritystulkki on internetissä toimiva palvelu, jonka voit löytää Witaksen internetsivuilta. Yritystulkista löytyvät oppaat, työkirjat ja laskentaohjelmat yrityksen suunnitteluun, rahoitukseen, perustamiseen sekä talouden ja markkinoinnin omatoimiseen hoitamiseen.

Witas Oy / Kivijärven toimipiste
Virastotie 5
43800 KIVIJÄRVI
Puh. 014 577 6200/vaihde
Tarja Pasanen
Matkailupäällikkö
Puh. 040 703 1205 
tarja.pasanen@witas.fi
www.witas.fi

Kivijärven Yrittäjät ry

Kivijärven Yrittäjät ry on Suomen Yrittäjiin kuuluva paikallisjärjestö. Sen tarkoituksena on valvoa kunnan alueella toimivien yksityisten yritysten etua sekä turvata yrittäjien ja yksityisten toiminnalliset ja taloudelliset edut. Kivijärven Yrittäjät ry pyrkii avoimeen ja luottamukselliseen yhteistyöhön kunnan päättäjien, kyläyhdistysten, järjestöjen kuin myös yksittäisten kuntalaisten kanssa. Tavoitteena on vaikuttaa suotuisasti kunnan elinkeinopolitiikan rakentumiseen.

Kivijärven Yrittäjät ry
Young electronics Oy
Keskustie 24
43800 Kivijärvi
Puheenjohtaja Heikki Näsi
Puh. 040 854 6266
heikki.nasi@yoel.fi
http://www.kivijarvenyrittajat.fi

Matkailupalvelut

Matkailuneuvonta hoidetaan Witas Oy:n toimesta yhteistyössä kunnan sekä alueen matkailu- ja oheispalveluita tuottavien yritysten kanssa. Kesäkaudelle 2012 Kivijärven keskustaan tullaan avaamaan matkailuneuvontapiste, jossa on saatavana matkailuneuvontapalveluja ja esitemateriaalia sekä internet-yhteyksin toimiva asiakasinfopiste.

Lisää tietoa Kivijärven matkailupalveluista löytyy osoitteesta: www.kivijarvi.fi sekä matkailuneuvonnan puhelinpalvelusta
Puh. 044 577 6386
Sähköpostitse matkailijoita palvellaan osoitteessa: matkailu@witas.fi

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA KIVIJÄRVELLE YRITTÄMÄÄN JA ASUMAAN SEKÄ VIETTÄMÄÄN LAADUKASTA VAPAA-AIKAA!

 

ETÄISYYS KARTTA