Muita oppilaitoksia

Pohjoisen Keski-Suomen Musiikkiopisto

Pohjoisen Keski-Suomen Musiikkiopisto järjestää Kivijärven kunnassa musiikkiopetusta. Opisto sijaitsee varsinaisesti Saarijärvellä, mutta se on Kannonkosken, Karstulan, Kivijärven, Kyyjärven, Pylkömäen ja Saarijärven yhteisomistuksessa. Musiikin opetusta tarjotaan myös Kivijärvellä.

Musiikkiopisto tarjoaa korkeatasoista ja ammattitaitoista musiikin ja tanssin opetusta seutukunnan lapsille ja nuorille. Musiikkiopistossa noudatetaan valtakunnallisia Suomen musiikkioppilaitosten liiton vahvistamia kurssivaatimuksia ja opetussuunnitelma perustuu opetushallituksen antamiin taiteen perusopetuksen opetussuunnitelmien perusteisiin.

Karstulan kansalaisopisto

Karstulan kansalaisopisto on Karstulassa, Kivijärvellä ja Kyyjärvellä toimiva kuntalaisten arvostama vapaan sivistystyön oppilaitos, niin sanottu matalan kynnyksen harrastus- ja oppimispaikka sosiaaliselle kasvulle, itsensä kehittämiselle sekä henkisen ja fyysisen vireyden ylläpitämiseen.

Opiskelu- ja harrastustoimintaa järjestetään kaikenikäisille kuntalaisille, niin senioreille ja aikuisille kuin myös lapsille ja nuorille. Yksilö- ja pienryhmäopetusta tarjotaan musiikissa, esim. pianonsoittoa, harmonikkaa, kitaraa, viulunsoittoa ja yksinlaulua. Karstulan lukion kanssa järjestetään mm. yhteisiä kielikursseja. Teatteri-ilmaisun perusopetusta järjestetään yhteistyössä kulttuuritoimen kanssa.

 

ETÄISYYS KARTTA