Matkailukeskukset

Kivijärven kunta ja kunnan majoitus- ja ohjelmapalveluyrittäjät toivottavat Teidät tervetulleiksi Kivijärvelle nauttimaan erämaa- ja järvialueiden luonnonrauhasta ja niiden tarjoamista mahdollisuuksista. Matkailuyrittäjien runsas palvelutarjonta mahdollistaa monipuolisen lomanvieton, aina lepolomasta vauhdikkaisiin aktiviteetteihin. Ota yhteyttä, niin he toteuttavat lomasi toiveittesi mukaan!

Hannunkiven lomakylä

Kauniissa männikkömetsässä, järven rannassa, lähellä Kivijärven kunnan keskustaa on Hannukiven Lomakylä. Lomakylässä on yhteensä 36 korkeatasoista lomamökkiä ja vuodepaikkoja 170 kpl.

Hannukiven väki järjestää lomalaisille esimerkiksi veneily-, kalastus-, marjastus- ja sienestysretkiä kuin hiihtovaelluksia tai moottorikelkkasafareitakin.

Aktiviteettimahdollisuuksiin voit tutustua tarkemmin yrityksen kotisivuilla. Reilun kilometrin päässä lomakylästä sijaitsee urheiluhalli, kuntosali, kesäaikaan tenniskenttä ja minigolf. Lomakylässä on lisäksi savusauna, lasten leikkikenttä, pallokenttä, pieni lampi, grillipaikkoja sekä soutuveneitä asiakkaiden käyttöön.

Syksyisin juostaan Hannunkivi-juoksu.

Hannunkiven Lomakylä / VilliPeura Oy
Hannunkiventie 1
43800 KIVIJÄRVI
Puh. 014 481 626, 040 042 9915
hannunkivi@hannunkivi.fi
www.hannunkivi.fi
www.villipeura.fi

LomaHoikka

Maatilamatkailua kauniin Kivijärven rannalla. Käytössä on viisi kodikasta täysvarustettua hirsimökkiä 4-8 henkilölle. Lisäksi kohteesta löytyy sähköistetty matkailuvaunu- ja teltta-alue sekä kota- ja laavualue.

Majoittuville on tilauksesta tarjolla myös aamiainen, lounas ja päivällinen sekä iltapala.

Tarjolla jokaiselle runsaasti aktiviteettimahdollisuuksia, mm:

Kalastus- ja metsästysretket
Sienestys- ja marjastusretket
Patikointi- ja kävelyretket
Moottorikelkkailu- ja hiihtoretket
Lumikenkä- ja moottorikelkkasafarit
Turvesauna

Voit myös vuokrata moottorikelkkoja, suksia, lumikenkiä, potkukelkkoja, kalastus- ja pilkkivälineitä, kanootteja, veneitä, kävelysauvoja sekä polkupyöriä.
Vuodepaikkoja: 32 kpl.

Hoikanperäntie 281
43800 KIVIJÄRVI
Puh. 014 489 157, 040 039 6434
lomahoikka@lomahoikka.fi
www.lomahoikka.fi

Talviaisten tila

Tilalla voit tutustua oikean maitotilan elämään. Lehmien lisäksi on kotitarvekanala ja lampaita. Opastetulla kierroksella esitellään eläinten lisäksi maatilan historiaa ja nykyisyyttä. Mahdollisuus tutustua myös kivijärveläiseen legendaan Talvi-Erkkiin ja hänen piilopaikkaansa.
Myymälässä on myynnissä lähiseudun tuotteita.

44760 KEIHÄRINKOSKI
Puh. 040 193 5510
talviaistentila@gmail.com
facebook.com

 

ETÄISYYS KARTTA