Elinkeinoelämä

Konneveden kunta kuuluu Äänekosken seutukuntaan. Ääneseudulla oli vuonna 2009 yritystoimipaikkoja yhteensä 1225. Äänekosken maaseutualueiden ja Konneveden hyvinvointi rakentuu metsä- ja maataloudesta sekä teollisuuden ja palvelujen tuottamista elinkeinomahdollisuuksista.

Konneveden työpaikkarakenne oli 31.12.2008 seuraavanlainen: maa- ja metsätalous 22,5 %, jalostus 14,0 % ja palvelut 62,9 %. (Lähde: tilastokeskus)

Ääneseudun Kehitys Oy

Vuona 2003 perustettu Ääneseudun Kehitys Oy on Äänekosken ja Konneveden ja yhteinen kehittämisyhtiö. Yhtiö tuottaa palveluja elinkeinoelämälle sekä huolehtii ohjelmaperusteisen aluepolitiikan toteuttamisesta yhdessä kuntien kanssa. Yhtiön toimisto sijaitsee Äänekoskella ja sillä on palvelupisteet myös Konneveden ja Sumiaisten kunnantaloilla.

Ääneseudun Kehitys Oy tuottaa palveluja yrityksille elinkaaren kaikissa vaiheissa:

  • perustaminen
  • kehittäminen
  • investoinnit
  • rahoitus
  • koulutus
  • kansainvälistyminen

Yhtiö suunnittelee ja toteuttaa kehittämishankkeita yhteistyössä yritysten, kuntien ja muiden yhteisöjen ja organisaatioiden kanssa. Yhtiö koordinoi aluekehitystyötä.

Lähde: Ääneseudun Kehitys Oy

Konneveden yrittäjät ry

Konneveden Yrittäjät on Keski-Suomen Yrittäjät -aluejärjestön paikallisyhdistys. Tule mukaan toimintaan - tutustut muihin yrittäjiin ja saat arvokasta vertaistukea yrittäjän päivään, niin myötä- kuin vastoinkäymisissäkin. Kun kuulut porukkaan, et jää yksin! Huomaa myös vain jäsenillemme kuuluvat monipuoliset jäsenetu- ja neuvontapalvelut.Ole yhteydessä hallituksemme jäseniin, jos näet toiminnassamme kehittämisen kohteita tai haluat muuten vaan antaa palautetta.

Konneveden yrittäjät ry
Makarios Ky
Kauppatie 28
44300 KONNEVESI
Puheenjohtaja
Kari Savolainen
Puh. 050 502 2205
kari.h.savolainen@k-market.com
www.yrittajat.fi/konnevesi

 

ETÄISYYS KARTTA