Harrastusmahdollisuudet

Konneveden kunnan liikuntapalveluista vastaavat Konneveden kunta ja Konneveden Urheilijat.

Sisäliikuntapaikat

Liikuntasalit
Liikuntasaleja Konnevedellä on kaksi. Ne soveltuvat varustelutasoltaan ja kokonsa puolesta todella hyvin erilaisten liikuntalajien harrastamiseen.

Yläkoulun iso Sali
Lapunmäen 3
44300 KONNEVESI

Sali soveltuu erinomaisesti erilaisten pallopelien harrastamiseen. Salia käytetään aktiivisesti salibandyn, lentopallon, kuntojumpan, jalkapallon ja sulkapallon pelaamiseen. Salin käyttöaste on erittäin korkealla, sillä se on ainoa näin iso liikuntasali Konnevedellä. Päivisin sali on koululaisten käytössä ja iltaisin siellä harrastetaan liikuntaa kunnan ja seurojen toimesta.

Alakoulun pieni Sali
Lapunmäen 3
44300 KONNEVESI

Sali soveltuu todella hyvin pienten lasten liikuntakerhotoimintaan ja sitä käytetään ahkerasti myös jumppakäyttöön. Esimerkiksi kahvakuula, zumba, kuntojumpat, liikuntakerhot ja voimistelijat ovat erittäin ahkeria salin käyttäjiä. Salia voi käyttää myös leikkimieliseen sulkapallon pelailuun.

Liikuntasalien varauksista vastaa Konneveden yläkoulun ja lukion koulusihteeri Jari Hakala puh. 0400-143842.

Uima-allas
Palotie 3
44300 KONNEVESI

Konneveden ainoa uima-allas sijaitsee paikallisessa terveyskeskuksessa. Allas on päivisin käytössä terapia-altaana terveyskeskuksen toimesta ja iltaisin allasta voi käyttää perheet. Altaalla järjestetään myös säännöllistä vesijumppatoimintaa ja uimakouluja. Altaan käyttöaste on erittäin suuri ja sen takia altaita varatessa täytyy olla syksyllä ajoissa liikkeellä. Allasmaksu on 3€/hlö ja ohjattuun toimintaan löytyy oma hinnastonsa. Vesijumpasta ja uimakouluista kiinnostuneiden kannattaa käydä tutustumassa liikuntatarjontaan www.konnevesi.fi sivustolla.

Ulkoliikuntapaikat

Jääkiekkokaukalot
Loilontie 5

44300 KONNEVESI

Jalkapallokentät
Kauppatie (kunnantalon vieressä)
44300 KONNEVESI

Hiihtoladut ja hiihtomaa
Lapunmäki

Urheilukeskus:
Sirkantie 5 (Lapunmäki)
44300 KONNEVESI
Yleisurheilukenttä
Tenniskenttä
Salibandykenttä
Koripallokenttä
Rantalentopallokentät

 

ETÄISYYS KARTTA