Elinkeinoelämä

Kuhmoisten kunta on osa Jämsän seutukuntaa. Jämsän seutu on vahva paperiteollisuuden keskittymä ja kansallinen ilmailuteollisuuden keskus. Matkailu on seudun potentiaalisin kasvuala. Jokainen palvelutyöpaikka on seudulle tärkeä. Matkailu toimialana tarjoaa yrittämisen mahdollisuuksia loputtomiin sillä vain mielikuvitus on rajana.

Jämsek oy

Jämsek Oy, Jämsän seudun kehitysyhtiö on perustettu vuonna 1994. Jämsek Oy on Jämsän kaupungin ja Kuhmoisten kunnan omistama osakeyhtiö. Yhtiön hallituksessa ovat osakaskuntien edustajien lisäksi mukana seudun teollisuuden, pk- ja matkailuyritysten edustajat.

Jämsekin perustehtävänä on toimialueellaan toimia elinkeinoelämän kehittäjänä. Tässä tarkoituksessa yhtiö neuvoo yrittäjäksi aikovia ja ryhtyviä henkilöitä sekä yrityksiä, välittää niille koulutusta, konsultointia, muita yrityspalveluja ja tuottaa matkailupalveluja sekä edistää alueen yritysten ja kuntien välistä yhteistyötä ja yhteismarkkinointia sekä hoitaa yhdessä kuntien kanssa kuntien elinkeino- ja aluepolitiikkaa.

Jämsekin tehtävänä on myös toimia seudun innovaattorina ja aluekehittäjänä sekä uusien avauksien tekijänä seudun kehittämistyössä.

Jämsek valmistelee, käynnistää ja hallinnoi yritysten- ja aluekehittämishankkeita (ns. EU-projekteja), hoitaa yritysten sijoittumispalvelua, seudun elinkeino- ja aluepoliittista edunvalvontaa maakunnan ja valtakunnan tasolla sekä neuvoo EU-tukiasioissa.

Lähde: http://www.jamsek.fi/esittely/

Yhteystiedot

Jämsek Oy
Seppolantie 5,
42100 JÄMSÄ
Avoinna: ma-pe klo 9-16

Yrityspalvelut
Puh. 020 638 2470

Kuhmoisten yrittäjät ry

Kuhmoisten Yrittäjät ry:n toiminnan lähtökohtana on yrittäjien etujen ajaminen, jäsenkunnan yhteenkuuluvuuden ja yrittäjyyden edistäminen. Yhdistys toimii tiiviissä yhteistyössä Kuhmoisten kunnan ja muiden yhteistyötahojen kanssa yrittäjämyönteisen toimintaympäristön luomiseksi ja ylläpitämiseksi sekä paikkakunnan elinvoimaisuuden parantamiseksi ja vetovoimaisuuden kasvattamiseksi.

Lähde: http://www.yrittajat.fi/fi-FI/keskisuomi/kuhmoinen/

 

ETÄISYYS KARTTA