Muita oppilaitoksia

Muuramen kuvataidekoulu

Kuvataidekoulu antaa taiteen perusopetuksen yleisen oppimäärän mukaista kuvataiteen perusopetusta. Keskeisiä opetussisältöjä ovat piirustus, maalaus, kuvanveisto, muotoilu, keramiikka, arkkitehtuuri ja ympäristönsuunnittelu, ympäristötaide, tekstiilitaide, grafiikka, valokuvaus, videokuvaus, kuvallinen media, sarjakuvataide, monitaiteelliset työmuodot ja taidehistoria. Kuvataidekoulu tarjoaa valmentavaa opetusta 6-vuotiaille, perusopetusta 7—12 -vuotiaille ja syventävää opetusta yli 12-vuotiaille. Opetus järjestetään Nisulanmäen koulun tiloissa (Nisulantie).

Vuodesta 2011 lähtien Kuvataidekoulussa on tarjottu opetusta myös aikuisille. Viisi lukuvuotta kestävät opinnot sisältävät mm. piirustuksen, maalauksen, grafiikan ja keramiikan perusopintoja sekä tutkimusmatkoja taidehistoriaan, nykytaiteeseen ja rakennetun ympäristön visuaalisiin ilmiöihin.

Lisätietoja taiteen opetuksesta Muuramessa.

Jyväskylän kansalaisopisto

Jyväskylän kansalaisopisto toimii Jyväskylässä, Luhangassa, Muuramessa ja Uuraisilla. Hallinnollisesti opisto kuuluu Jyväskylän kaupungin sivistyspalveluihin.

 

ETÄISYYS KARTTA