Matkailukeskukset

Kauppakeskus

Uusi, palveleva Muuramen kauppakeskus on löytänyt paikkansa niin muuramelaisten kuin kauempaakin tulevien jokapäiväisenä ostospaikkana. Sieltä löydät kaiken päivittäiseen asiointiin kotiin tai lahjaksi. Kauppojen lisäksi kauppakeskuksesta löytyy myös lukuisia eri palveluita tarjoavia yrityksiä. Muuramen kauppakeskus sijaitsee ysitien varrella, Muuramen Shellin vieressä.

Kauppakeskus
Setäläntie 2
40950 MUURAME

Muuramen kauppakeskuksen omat sivut

Muuramen Kivitasku

On elämyksiä tarjoava kokous- ja juhlapaikka järven rannalla. Muinaisten myyttien inspiroima arkkitehtuuri virittää mielen etäälle arjen maailmasta. Valtavaan, haapahirsiseen Haiku-savusaunaan mahtuu yli 30 kylpijää nauttimaan ainutlaatuisen pehmeistä löylyistä.

Pitopalvelu tarjoaa tilauksesta maittavia herkkuja suurempaan tai pienenpään juhlahetkeen. Mahdollisuus tarjota tilat n. 50 hengelle.

Käsityöpajasta voi löytää käsintehtyjä, uniikkeja huovutettuja tonttuja, keijuja ja muita suomalaisen mytologian hahmoja tuliaisiksi ja lahjoiksi. Pihapiirissä tepastelee lampaita ja kanoja.

Kivitaskuntie 48
40950 MUURAME
Mella Nousiainen
Puh. 014 373 2168, 050-523 7740
info@kivitasku.com
merja.nousiainen@kolumbus.fi
Muuramen Kivitaskun omat sivut

Riihivuori / Aploodi-teatteri

Muuramen Riihivuoren upeisiin maisemiin valmistui keväällä 2012, uusi tasokas teatteri. Teatterirakennuksen suunnittelussa on alusta lähtien kiinnitetty erityistä huomiota tilojen laatuun ja asiakkaiden viihtyvyyteen.

Teatterin nousevassa katsomossa on 600 numeroitua tuolipaikkaa, joista on esteetön näkyvyys näyttämölle. Kaikki oheispalvelut, kuten parkkipaikat, ravintola, oleskelu- ja wc-tilat sijaitsevat teatterin pihapiirissä.

Tervetuloa Riihivuoren Aploodi-Teatteriin seuraamaan koskettavan hauskoja musiikkinäytelmiä ammattilaisten esittämänä ja tietenkin nauttimaan Riihivuoren upeista maisemista.

Riihivuorentie 313
40950 MUURAME
Liput puh. 010 423 1250 tai info@riihivuori.fi
Liput myös lippupisteestä
Aploodi-teatterin omat sivut

 

ETÄISYYS KARTTA