Harrastusmahdollisuudet

Kulttuurikeskus

Muuramen Kulttuurikeskus sijaitsee monipuolisten palvelujen keskellä Muuramen keskustassa. Päiväaikaan rakennus palvelee peruskoululaisia ja lukiolaisia.

Iltaisin ja viikonloppuisin Kulttuurikeskuksen tilat valloittavat liikunnan ja kulttuurin harrastajat ja tekijät sekä kansalaisopiston opiskelijat, jotka voivat virkistäytyä harrastusten lomassa Kulttuurikeskuksen kahviossa.

Kulttuurikeskuksen tiloissa pidetään myös kokouksia, juhlatilaisuuksia ja muita suurempia tapahtumia. Viereinen Monitoimitalo täydentää liikunnanharrastajien palvelutarjontaa.

Nisulantie 1
40950 MUURAME

Riihivuoren hiihtokeskus

Riihivuori tarjoaa profiililtaan upeat rinteet, joilta avautuvat huikeat näkymät talviselle Päijänteelle. Riihivuoressa voit nauttia takuuvarmasta lumesta ilman ylipitkiä hissijonoja, ahtaita rinteitä tai tupaten täynnä olevia rinneravintoloita.

Leppoisat ja leveät Itärinteet ja lasten rinne tarjoavat mahdollisuuden virkistävään talviurheiluun ja taitojen kehittämiseen.

Itärinteillä on kolme loivaa ja mukavan leveää rinnettä, joista nauttivat niin edistyneemmät kuin aloittelevat laskijatkin. Leveillä rinteillä voit harjoitella käännöksiä turvallisesti ja toisaalta vaihteleva profiili tarjoaa mahdollisuuden kehittää taitoja. Itärinteiden puolelle sijoittuu myös lastenrinne, jossa perheen ensikertalaiset pääsevät lajin makuun.

Pohjoisrinteet kumpareikkoineen ovat puolestaan haaste vaativankin laskijan reisilihaksille! Ne täyttävät kokeneemmankin laskijan vaatimukset tarjoamalla neljä jyrkkää rinnettä.

Hyvä profiili ja viettävät rinteet tarjoavat reilusti haasteita. Lähtötornista ratalaskijat saavat hyvät vauhdit kilparinteeseen. Pohjoisrinteet ovatkin aktiivilaskijan ykkösvalinta.

9 valaistua rinnettä
4 hissiä + maksuton lastenhissi
Korkeusero 120 m
Rinteiden pituudet 500–800 m

Riihivuorentie 313
40950 MUURAME
Puh. 010 423 1250
Varaukset ja tiedustelut

info@riihivuori.fi
Riihivuoren omat sivut

Muurame golf

Kauniiseen kangasmaastoon sijoittuva vaihteleva ja haastava Muuramen Golfkenttä on laajentunut 18-reikäiseksi kokonaisuudeksi elokuussa 2006.

Muurame Golf on tunnettu iloisesta ja rennosta ilmapiiristään sekä tuoreesta ajattelutavastaan. Kodikkaasta klubirakennuksesta löytyvät kahvio, pro shop, pukuhuoneet ja tilaussauna. Klubirakennuksen läheisyydestä löytyvät myös lähipelialueet sekä monipuolinen ruohorange.

Pyyppöläntie 316
40950 MUURAME
Puh. 014 373 2310
Muurame Golfin omat sivut

Liikuntapuisto

Kentällä 300 m kiertävä rata, tiilimurska, suorituspaikat Novotan-pinnoituksella. Pituus- ja korkeushyppypaikka sekä keskellä nurmikenttä 74x58 m.

Lisätietoa Muuramen kunnan sivuilta

Muuramenharjun ulkoilureitit ja ladut

Kartta
Latujen kunnossapitotilanne löytyy Jyväskylän seudun latuinfosta

Skeittiparkki

Muuramen kunta, nuorisopalvelut
Puh. 040 582 5066 (virka-aikana)
Lisätietoa skeittiparkista Muuramen kunnan sivuilta

 

ETÄISYYS KARTTA