Elinkeinoelämä

Saarijärven kaupungin yritysrakenne on monipuolinen. Metalliteollisuus, graafinen teollisuus ja puutoimiala ovat hyvin edustettuna. Merkittävää kehitystoimintaa tehdään myös bioenergian ympärille. Bioenergia- ja koko luonnonvara-ala ovat vahvasti edustettuina myös ammattikorkeakoulun luonnonvarainstituutin ja II asteen luonnonvara-alan ansiosta. Kaupunki tekee monipuolista yhteistyötä yrityssektorin ja oppilaitosten kanssa.

Saarijärven kehittämisyhtiö pystyy tarjoamaan yrityksille nopeasti ja edullisesti erinomaisia tiloja niin toimisto- ja liikekäyttöön kuin myös teollisuudelle. Uusille työntekijöille on saatavissa helposti asuntoja monipuolisista valmiista ja rakenteilla olevista asunnoista. Omakotirakentajille on tarjolla erinomaisia tontteja sekä rannoilla että kallioilla.

Lisätietoja Saarijärven elinkeinopalveluista:

Satu Autiosalo
vs. kaupunginjohtaja
Puh. 044 4598 203
satu.autiosalo@saarijarvi.fi

Yrityspalvelut

Saarijärven yrityspalveluista vastaa SSYP Kehitys Oy. Elinkeinoyhtiö auttaa aloittavia yrittäjiä, tukee yritysten kehitystä ja tiedottaa saarijärveläisestä osaamisesta. Toimistoon voi tulla kertomaan suunnitelmista ja ideoista luottamuksellisesti. Yhtiön henkilökunta auttaa löytämään yritystoiminnalle rahoitusta sekä uusia yhteistyökumppaneita. Kehittämisyhtiö kulkee paikallisten yrittäjien rinnalla koko yrityksen elinkaaren ajan tukien näitä liiketoiminnan kehittämisessä kulloisenkin tilanteen mukaan. SSYP Kehitys Oy toimii yhteistyön luojana eri toimialojen välillä ja pyrkii kaikin tavoin kehittämään Saarijärven elinkeinoelämää.

SSYP Kehitys Oy
Sivulantie 11
43101 SAARIJÄRVI
Puh. 014 459 8217
etunimi.sukunimi@ssypkehitys.fi
www.ssypkehitys.fi

Saarijärven Yrittäjät

Paikallisyhdistyksen muodostavat Saarijärveläiset yrittäjäjäsenet. Yhdisty toimii pienten ja keskikokoisten yritysten ja yrittäjien paikallisena etujärjestönä. Paikallisyhdistyksen tarkoituksena on asiantuntijana ja vaikuttajana parantaa yritysten ja yrittäjien kannattavan toiminnan edellytyksiä paikkakunnalla. Saarijärven Yrittäjien keskeisiä tehtäviä ovat vaikuttaminen kaupungin elinkeinopolitiikkaan, edistää jäsenistönsä yhteisiä etuja ja asioita tekemällä esityksiä ja aloitteita, sekä toimia paikkakunnan yritysten yhdysverkkona mm. yrittäjien yhteisen sosiaalisen kanssakäymisen toteuttamiseksi.

Saarijärven Yrittäjät
Karstulantie 61
43440 Pylkönmäki
Puheenjohtaja
Kauko Lehtonen
Helpman Ky
Puh. 040 746 2530
helpman@helpman.fi

Sihteeri
Kaisa Tarvainen
Saarijärven Painopiste
Puh. 0400 545 715
info@sjpainopiste.net
www.yrittajat.fi/saarijarvi

Matkailupalvelut

SSYP Kehitys Oy vastaa matkailuyritysten kehittämisestä muiden elinkeinojen tavoin. Mielellään kehitetään uusia avauksia myös kulttuuri-, hyvinvointi- ja kaupan alan sekä erilaisten luovan alan toimijoiden kanssa. Lisäksi yhtiö vastaa Saarijärven matkailuneuvonnasta. Matkailuinfopiste on avoinna arkipäivisin maanantaista perjantaihin. Saarijärven ja lähialueen matkailupalveluihin voi tutustua osoittteessa http://www.luonnonvoimaa.net/.

Satu Iso-Ahola
Markkinointikoordinaattori
SSYP Kehitys Oy
Saarijärvi Region Tourist Information Office/Tourism Manager
Puh./Tel. +358 (0)44 4598 300
Osoite/Address: Sivulantie 11, PL 13, FI-43101 Saarijärvi
satu.iso-ahola@ssypkehitys.fi
www.luonnonvoimaa.net
www.saarijarvipalvelee.fi
www.saarijarviregion.fi
www.ssypkehitys.fi

Maaseutupalvelut

Maaseututoimisto palvelee Saarijärven ja Kannonkosken alueiden maaseutuelinkeinoa. Maaseututoimisto suorittaa Maaseutuelinkeinohallinnon viranomaistehtäviä, kehittää maaseutuelinkeinoja järjestämällä esim. investointitukia ja antaa tarvittavia lausuntoja, arviointeja ja neuvontaa.

Markku Rimmi
maaseutusihteeri
Puh. 014 459 8245, 044 459 8245
markku.rimmi@saarijarvi.fi
Sivulantie 11
43101 SAARIJÄRVI

Lisätietoja Saarijärven maaseutupalveluista.

 

ETÄISYYS KARTTA