Muita oppilaitoksia

Saarijärven kansalaisopisto

Kansalaisopisto tarjoaa monipuolista opetusta kaikille halukkaille ikään ja aikaisempaan koulutustaustaan katsomatta. Opetus järjestetään lyhyinä kursseina. Saarijärven kansalaisopistossa on mahdollista opiskella mm. historiaa, terveydenhoitoa, tietoteknisiä taitoja, monenlaisia taideaineita sekä muihin opintoihin valmentavia kursseja.

Kursseille ilmoittaudutaan yleensä alkusyksystä ja vuoden alussa. Ilmoittautua voi internetissä, puhelimitse tai kansalaisopiston toimistossa kaupungintalon alakerrassa. Sähköposti-ilmoittautumisia ei oteta vastaan.

Kansalaisopiston kurssitarjonta ja kurssimaksut.

Sivulantie 11 
43101 SAARIJÄRVI
Puh. 044 459 8254, 044 459 8256
kansalaisopisto@saarijarvi.fi

Saarijärven kuvataidekoulu

Saarijärven kuvataidekoulu järjestää tavoitteellista ja monipuolista, ikäryhmittäin etenevää kuvataiteen perusopetusta. Opetus tukee nuorten persoonallisen kuvailmaisun kehittymistä ja tähtää pitkäjänteisen harrastusmotivaation syntymiseen. Opiskelu tapahtuu iltapäivisin ja iltaisin kerran viikossa. Kuvataidekoulun lukujärjestys 2013-2014

Kuvataidekoulun toimisto sijaitsee kansalaisopiston toimiston yhteydessä, kaupungintalon alakerrassa.

Kuvataidekoulun opetustilat:
Säästölä
Ilolantie 6
43101 SAARIJÄRVI
Puh. 014 459 8301
kansalaisopisto@saarijarvi.fi

Pohjoisen Keski-Suomen musiikkiopisto

Pohjoisen Keski-Suomen musiikkiopisto on kunnallinen, lakisääteistä valtionosuutta saava musiikkioppilaitos, jonka ylläpitäjäkuntia ovat Kannonkoski, Karstula, Kivijärvi, Kyyjärvi, Pylkönmäki ja Saarijärvi. Musiikkiopisto tarjoaa korkeatasoista ja ammattitaitoista musiikin ja tanssin opetusta seutukunnan lapsille ja nuorille. Pääsykokeet pidetään keväisin.

Musiikkiopistolla on omat opetustilat Saarijärvellä yhdessä Saarijärven kansalaisopiston kuvataidekoulun kanssa. Toimisto sijaitsee kaupungintalolla kansalaisopiston toimiston yhteydessä.

Ilolantie 6
43101 SAARIJÄRVI
Puh. 014 459 8256

Saarijärven Käsityökeskus

Taito-käsityökoulu toimii Saarijärven käsityökeskuksessa ja antaa yleisen oppimäärän mukaisesti käsityön taiteen perusopetusta. Käsityökoulun hakuaika on 1.4.–31.8. mutta opiskelupaikkoja voi tiedustella myös hakuajan ulkopuolella. Käsityökeskuksessa on myös Taito Shop- myymälä, jossa on myynnissä käsityöläisten tuotteita ja materiaaleja.

Paavontie 4
43100 SAARIJÄRVI
Puh. 010 387 1060
kasityokeskus.saarijarvi@aivia.fi 

Suomen Joogaopisto

Suomen Joogaopisto kouluttaa jooganohjaajia Saarijärvellä. Koulutukseen pyrkijän on pitänyt harjoittaa joogaa vähintään 2 vuotta koulutetun opettajan ohjauksessa ja osallistua vähintään 4 päivää kestäneelle Suomen Joogaliiton järjestämälle Joogaopiston kurssille. Koulutus antaa jooganopettajan ammattipätevyyden.

Suomen Joogaopisto

Taipaleentie 122 
43100 SAARIJÄRVI
Puh. 014 421 670
opisto@joogaliitto.fi
www.joogaliitto.fi

 

ETÄISYYS KARTTA