Elinkeinoelämä

Hyvät kulkuyhteydet, tietoliikenneyhteydet, monipuoliset yritystilat ja yrittäjää tukevat palvelut luovat erinomaiset puitteet yritystoimintaan ja sen kehittämiseen Viitasaarella. Alueellinen kehitysyhtiö, Witas Oy, auttaa yrittäjää ja yrittäjäksi aikovaa yrittäjyyteen liittyvissä asioissa. Viitasaaren kaupungin kehittämisjohtaja Heikki Vihava avustaa yrityksiä liike- ja toimitilatarpeissa.

Viitasaaren työpaikkarakenne oli vuonna 2007 seuraavanlainen: maa- ja metsätalous 12,3 %, jalostus 28,3 % ja palvelut 57,7 %. (Lähde: Tilastokeskus)

Witas Oy

Kehittämisyhtiö Witas Oy on Kinnulan, KivijärvenPihtiputaan ja Viitasaaren alueella toimiva kehittämisyhtiö, joka on perustettu vuonna 2004. Yhtiön osakkaina ovat Viitasaaren kaupunki, Pihtiputaan ja Kinnulan kunnat sekä Finnvera Oyj.

Witas oy:n Yritysneuvontapalveluihin kuuluvat mm. seuraavat neuvonta- ja asiantuntijapalvelut:

- Yrityksen perustamiseen liittyvät palvelut
- Rahoitusjärjestelyt, -laskelmat, -hakemukset
- Kannattavuuden analysointi ja kehittäminen
- Omistajan- ja sukupolvenvaihdokset
- Elinkeinotoimintaan liittyvä koulutuspalvelu
- Kehittämishankkeet ja -projektit
- Maatilayritysten neuvontapalvelut
- Muu yritystoimintaan liittyvä asiantuntija-apu

Witas oy:n Yritystulkista löytyy oppaita, työkirjoja ja laskentaohjelmia yrityksen suunnitteluun, rahoitukseen, perustamiseen sekä talouden ja markkinoinnin omatoimiseen hoitamiseen.

Witas Oy / Viitasaaren toimipiste
Haapasaarentie 16
44500 VIITASAARI
Puh. 014 577 6200/vaihde
Tuija Muhonen
Toimitusjohtaja
Puh. 040 574 8004 
tuija.muhonen@witas.fi
www.witas.fi

Viitasaaren Yrittäjät ry

Viitasaaren Yrittäjät ry on viitasaarelaisten yrittäjien yhdistys, joka pyrkii vaikuttamaan yritysten toimintaedellytyksiin yhteistyössä Viitasaaren kaupungin kanssa.

Yhdistys hoitaa paikallista yrittäjien edunvalvontaa, järjestää jatkokoulutusta, huolehtii yrittäjyyskasvatuksesta ja sen kehittämisestä yhdessä koululaitoksen kanssa.

Viitasaaren Yrittäjät ry
Postikuja 1 
44500 VIITASAARI
Puheenjohtaja
Kari Wallenius
Puh. 040 721 0637
viitasaaren@yrittajat.fi
www.yrittajat.fi/viitasaari

 

ETÄISYYS KARTTA